Fri fragt over 200 kr

0 varer - 0,00 kr

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Engangsbatterier

Filter valgt:

Engangsbatterier

Engangsbatterier er dem, vi kender som vores dagligdags-batterier. Oftest er det enten dem eller de genopladelige batterier, vi bruger i vores strømkrævende apparater. Køb engangsbatterier hos batterier.dk.

Nogle kalder også engangsbatterierne for vores primære batterier eller husholdningsbatterier. Disse batterier er den mest brugte type, da det er dem, der bliver brugt i de fleste husholdningsapparater. 

Batterier.dk sælger engangsbatterier fra Panasonic. Engangsbatterierne fra Panasonic er iblandt de kraftigste batterier på markedet. Specielt når de anvendes i strømkrævende apparater så som bl.a. digitalkamera og legetøj. 

 

Vælg det rette engangsbatteri

Batterier.dk tilbyder 3 forskellige typer af engangsbatterier.

  • Vores Panasonic Alkaline Power batteri er et all round batteri. Her får du altså et godt engangsbatteri til en lav pris.
  • Panasonic Pro Power Alkaline batteri er et godt engangsbatteri til de fleste digitale produkter. Her spiller kvalitet og pris rigtig godt sammen.
  • Til de krævende opgaver anbefaler vi Panasonic Evolta Alkaline batterier. Her får du exceptionel ydeevne og ekstra lang levetid.

Overvej altid hvad batterierne skal bruges til, inden du bestiller. Og køb evt. flere forskellige typer.

 

Undgå at løbe tør for batterier

Der er ikke noget værre end at stå og mangle batterier. Når man giver batterikrævende gaver til jul eller fødselsdag, kan det være en god idé at vedlægge en pakke Alkaline batterier. Er gaven til et barn, er det især ærgerligt, og kan give anledning til mange frustrationer, hvis den ikke kan tages i brug med det samme på grund af manglende batterier. Rigtig meget legetøj bruger i dag batterier. Oftest Alkaline engangs- eller genopladelige batterier.

 

FAQ om engangsbatterier

Hvordan opbevarer jeg mine engangsbatterier?

 

Så længe du ikke skal bruge dine engangsbatterier, anbefaler vi, at du opbevarer batterierne i original emballage og ved stuetemperatur.


Hvordan skiller jeg mig af med mine brugte engangsbatterier?

 

Brugte engangsbatterier sendes til genbrug via den kommunale affaldsindsamling


Kan jeg oplade et engangsbatteri?

 

NEJ. Det ligger i ordet, at engangsbatterierne kun kan bruges en gang. Bemærk at det er forbundet med en væsentlig sikkerhedsrisiko, hvis du forsøger at oplade din engangsbatterier.


Lækker engangsbatterier?

 

Batterier lækker ikke, hvis de behandles korrekt. Lad ikke engangsbatterier blive siddende i produktet, når det ikke bruges. Lader du dem blive siddende, er der en risiko for, at de begynder at lække.


Hvor lang tid holder et engangsbatteri?

 

Holdbarheden på et engangsbatteri afhænger bl.a. af brugen. Bruges det i et koldt eller varmt miljø? Eller i en fjernstyret drone eller i en lommelygte? Det har alt sammen betydning for dit engangsbatteris holdbarhed.

Du finder flere tips til at forlænge dit batteris levetid her

Bruger du dine batterier meget, kunne det måske være en ide med genopladelige batterier i stedet for. Du finder Batterier.dk’s udvalg af genopladelige batterier her

 

Få fri fragt på engangsbatterier

 

Batterier.dk giver dig mulighed for fri fragt på dit køb af engangsbatterier, hvis du køber for mere end 100 kr. Vi anbefaler, at du altid har et lille lager af engangsbatterier liggende. Hvem ved, hvornår du pludselig får brug for et ekstra.

 

Du kan læse mere om vores leverings og fragtbetingelser her.

 

Bestiller du dine engangsbatterier en hverdag inden kl. 14.00 (fredag kl. 12.00), så har du dine varer dagen efter (næste hverdag).