Fri fragt over 200 kr

0 varer - 0,00 kr

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Genopladelige batterier

Filter valgt:

Genopladelige batterier

Træt af at løbe tør for batterier? Med genopladelige batterier, skal du blot huske at oplade dine batterier, når de løber tør for strøm, så løber du aldrig tør for batteritid. Samtidig slipper du for de faste ture til genbrugspladsen med brugte batterier og skåner samtidig miljøet.

 

Vælg den praktiske løsning med batterier

Batterier.dk har flere typer batterier. Vores sortiment dækker de mest gængse anvendte batterityper. Dermed er du sikret batterier til de batteridrevne apparater, du bruger oftest. Batterier fra Panasonic af typen AAA, AA, C, D, 9V og Medico Welch Allyn. Vi forhandler genopladelige batterier indenfor 3 forskellige kategorier, der alle er klar til brug, Evolta og Eneloop. De 3 kategorier giver dig det perfekte overblik over de forskellige typer batterier til at vælge præcis det, der passer til netop dine behov.

 

Klar til brug

Batterierne i denne kategori egner sig bedst til dine mest anvendte enheder. Klar til brug batterier kan oplades flere gange end andre typer, og sikrer dig altså den optimale levetid på dit batteri. Helt op til 1600 gange kan de oplades, inden de skal skiftes ud. Perfekt til dig, der vælger batterier ud fra et ønske om at undgå at smide dine batterier ud.

 

Evolta

Disse batterier egner sig bedst til enhederne, der har et stort strømforbrug, og derfor skal bruge et kraftigt batteri med stor kapacitet for ikke at løbe tør for strøm. Evolta batterier kan holde på strømmen op til 7 x længere end f.eks. Alkaline batterier. Dette batteri er udviklet til dig, der ikke ønsker unødvendige forstyrrelser og afbrydelser, fordi du løber tør for batteri.

 

Eneloop

Eneloop batterierne fra Panasonic har en øget driftssikkerhed i forhold til øvrige batterityper, og er funktionsdygtige under forhold, hvor mange andre batterier giver op. Eneloop batterier har dermed en driftstemperatur helt ned til -20°C og holder på kapaciteten med hele 85% i op til et år. Brug Eneloop batterierne der, hvor andre batterier giver fortabt, og vær sikker på fuld funktionalitet, selv under vanskelige arbejdsvilkår.

 

Bedre for miljøet og billigere for dig

Disse batterier er de mest skånsomme batterier for miljøet, i og med at du ikke behøver at skifte dem ud, når du er løbet tør for strøm. Dermed hjælper de til at mindske spild, og minimere udledningen af de giftige tungmetaller, der frigives ved forbrænding af brugte batterier i affaldsovne.

Samtidig er batterierne også den billigste batteriløsning for dig, da du ikke skal købe nye batterier, hver gang du løber tør for strøm. Du skal blot bruge et batteri og en oplader, så har du dækket dit forbrug af batterier i mange år frem. Mangler du en oplader til dine batterier, så finder du den i vores sortiment af batteriopladere her.

 

Fri fragt på genopladelige batterier

Vi har mulighed for fri fragt på batterier, ved samlede køb for mere end 50 kr. Ved bestilling inden kl. 15 på hverdage (Fredage kl. 13) afsender vi ordren samme dag, såfremt der er tale om lagervarer.