Fri fragt over 200 kr

0 varer - 0,00 kr

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Smartphone batterier

Batterier.dk sælger smartphone batterier, der passer til din smartphone og sikrer dig en driftssikker strømkilde.

Filter valgt:

Smartphone batterier

Batterier.dk sælger smartphone batterier, der passer til din smartphone og sikrer dig en driftssikker strømkilde. En smartphone er i dag en vigtig del af de flestes hverdag, og derfor er det vigtigt, at dit batteri kan følge med og matche dit daglige behov.   

 

Kvalitetsbatterier til smartphones

Når du køber smartphone batteri hos batterier.dk er du sikret høj kvalitet. Din smartphone er en vigtig del af din hverdag, og kan være svær at undvære i den moderne verden. Derfor er det også vigtigt at have et godt batteri af høj kvalitet, der kan holde til det daglige forbrug. Vi sælger smartphone batterier til mærkerne BlackBerry, HTC, LG, Motorola, Nokia, Samsung og Sony Ericsson. Batterierne er af høj kvalitet, men med en pris langt under det tilsvarende originale Smartphone batteri. Vores smartphone batterier produceres af kvalitetsceller, der giver et stærkt og holdbart batteri. Derudover indeholder de et sikkerhedskredsløb. Dette sikrer, at batteriet slår fra, hvis det bliver udsat for overbelastning. Dit batteri kan blive udsat for overbelastning i forbindelse med kortslutning eller for kraftig opladning. Vores Smartphone batteri slår i sådanne tilfælde fra, så det ikke lider overbelastning eller tager skade.   

 

Smartphone batteri med lang levetid

Kvalitetscellerne i vores Smartphone batterier sikrer batteriet den optimale levetid. Med en stærk opbygning kan batteriet holde lang tid uden at miste kraft og kapacitet imellem opladningerne. Har du brug for at benytte din smartphone over en længere periode, kan du med fordel benytte vores bærbare PowerBank. Ved at medbringe en PowerBank får du mulighed for at oplade din Smartphone på farten. Med vores modeller af høj kvalitet kan du oplade telefonen op til 18 gange uden brug af anden strømkilde. 

 

FAQ om smartphone batterier

Hvordan kommer jeg af med mit brugte smartphone batteri?

Når du skifter dit gamle batteri ud med et nyt, skal du altid sørge for at skaffe dig af med det brugte batteri på en måde, der tager mest muligt hensyn til miljøet. Den bedste måde er at aflevere det på din lokale genbrugsstation, hvor de sørger for at elektronik som f.eks. batterier bliver genanvendt. Mange forhandlere tager også imod brugte batterier, der herefter sendes til genanvendelse. 

 

Hvor lang er levetiden på Smartphone batterier?

Batteriets levetid afhænger af, hvordan det behandles under brug og i forbindelse med opladninger. Levetiden vil i langt de fleste tilfælde være tilsvarende den på et originalt batteri fra producenten. For at sikre så lang levetid som muligt bør du sørge for at opbevare batteriet korrekt inden brug (se under ”Hvordan opbevarer jeg mit Smartphone batteri”). Forkert behandling af din Smartphone og uhensigtsmæssig opbevaring af denne efter batteriet er isat kan nedsætte levetiden på batteriet og bør undgås.

 

Kan erstatningsbatterier erstatte de originale batterier?

Ja. Vores Smartphone batterier er af en kvalitet tilsvarende de originale batterier.

 

Hvordan opbevarer jeg mit Smartphone batteri?

Inden brug bør batteriet opbevares i original emballage og ved stuetemperatur. Det bør så vidt som muligt holdes væk fra direkte sollys.

 

Bemærk at du ved køb af varer for over kr. 200,- altid får gratis fragt, når du handler hos batterier.dk