Fri fragt over 200 kr

0 varer - 0,00 kr

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Havetraktor batterier

Vi forhandler havetraktor batterier fra Panasonic, der producerer disse 12V blybatterier, der kan anvendes i såvel havetraktorer samt flere andre havemaskiner og elektriske hus-artikler.

Filter valgt:

3 vare(r)

Filtermuligheder
Sorter faldende

3 vare(r)

Filtermuligheder
Sorter faldende

Havetraktor batterier

Køb dit batteri til havetraktor hos Batterier.dk og få markedets stærkeste batterier. Vi forhandler havetraktor batterier fra Panasonic, der producerer disse 12V blybatterier, der kan anvendes i såvel havetraktorer samt flere andre havemaskiner og elektriske hus-artikler.

 

Effektiviser dit havearbejde

En flot græsplæne får haven til at fremstå velholdt og giver dit hjem et flot og gennemført udtryk. En flot græsplæne kræver dog konstant vedligehold og jævnlig klipning. Græsslåning kan være hårdt arbejde især, hvis du har en plæne af en vis størrelse. En havetraktor gør arbejdet både lettere og langt mere behageligt, og så er det hurtigt overstået, så du har mere tid til de mange andre gøremål i haven. En havetraktor er en meget strømkrævende maskine, og derfor kræver den et kraftfuldt batteri for at holde sig kørende. Batterier.dk har batteri til havetraktor, der sikrer dig, at du når hele haven rundt uden at løbe tør for strøm. Din maskine er afhængig af et godt batteri for at holde sig kørende, og det får du med vores havetraktor batterier. Er dit gamle batteri til havetraktor gået død, så finder du dit nye batteri her.   

 

Panasonic havetraktor batterier

Batterier.dk forhandler batteri til havetraktor fra Panasonic. Panasonic er kendt som producent af nogle af de stærkeste og mest holdbare batterier. Batteriet er et Panasonic 12V blybatteri. Disse fås i tre forskellige typer; 20Ah, 24Ah og 28Ah, så du nemt finder den type, du skal bruge. Batterierne passer perfekt til de mest almindelige eldrevne havetraktorer på markedet. Derudover kan havetraktor batterier også bruges i mange andre havemaskiner. Blybatterierne kan bl.a. anvendes som batteri til 12V græstrimmer eller plæneklipper. På den måde kan du bruge det samme batteri til flere forskellige apparater og dermed nøjes med et batteri til alle dine havemaskiner. Derudover passer de også i diverse håndstøvsugere og elektrisk legetøj som f.eks. Peg Perego biler. Batteriet er produceret med et flamme afvisende plasthus, der forhindrer lækager i tilfælde af brand eller overophedning.   

 

FAQ om havetraktor batterier

 

Kan jeg opbevare mit havetraktor batteri ude vinteren over?

Batteriet er modstandsdygtigt overfor temperaturer ned til -15 grader, så du kan sagtens lade det sidde i havetraktoren vinteren over selvom denne opbevares i udehus eller anden u-isoleret bygning. 

 

Hvad gør jeg af mit brugte havetraktor batteri?

Når du skifter til nyt batteri skal du altid aflevere det gamle batteri på din lokale genbrugsstation.

 

Hvor lang tid holder havetraktor batterier?

Batteriet har en levetid på 10-12 år. Levetiden afhænger naturligvis af de gældende driftsforhold og opbevaring af batteriet.

 

Fri fragt på batterier

Som kunde hos Batterier.dk får du fri fragt på levering af batterier ved køb for mere end 200 kr. Ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage (fredag kl. 12.00), modtager du din ordre dagen efter (hverdage), ved bestilling af lagervarer.

Du kan læse mere om vores leverings og fragtbetingelser her.