Fri fragt over 200 kr

0 varer - 0,00 kr

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Gulvvarme batterier

Filter valgt:

25 vare(r)

Sorter faldende

25 vare(r)

Sorter faldende

Gulvvarme batterier

Batterier.dk tilbyder batterier til styring af gulvvarme fra markedets bedste producenter. Gulvvarme batterier er lithium batterier af forskellige typer, som f.eks. AA, thionyl og knapcelle batteri. Batterier.dk sælger gulvvarme batterier i pakker af forskellig størrelse fra 1 til 10 stk.     

 

Undgå kolde fødder

Med gulvvarme i hjemmet er det nemt at justere temperaturen, og skrue op og ned for varmen efter behov. Du er dog afhængig af, at din termostat altid fungerer, så den kan regulere temperaturen, når du har behov for det. Mangler du batteri til styring af gulvvarme, risikerer du at miste kontrollen over dit varmesystem. Derfor er det vigtigt at bruge gode gulvvarme batterier af høj kvalitet, som har maksimal ydeevne og lang holdbarhed. På den måde får du mest muligt ud af dine batterier og opretholder forbindelsen til gulvvarmen.

 

Gulvvarme batterier fra batterier.dk

Når du køber batterier til gulvvarme fra batterier.dk, får du altid de stærkeste batterier på markedet. Batterier.dk sælger gulvvarme batterier af forskellige modeller og fra forskellige producenter. Fra producenterne Energizer, Tadiran, Tekcell og Saft sælger vi AA eller ½AA batterier af 1,5 eller 3,6 Volt til styring af termostat til gulvvarme. Vi forhandler også 3 Volts knapcelle batterier til gulvvarme fra Renata, GP, Varta og Panasonic og Thionyl batterier fra Tadiran. Knapcelle og Thionyl batterierne kan anvendes i mange forskellige enheder som fjernbetjeninger, cykellygter og deres størrelse gør dem også anvendelige i pulsure. Knapcelle batterier sælges enkeltvis, men ved køb af 10 stk. fra GP eller Panasonic opnås 50% rabat.

 

FAQ om gulvvarme batterier

Hvordan opbevarer jeg mit gulvvarme batteri?

Batterier.dk anbefaler, at du opbevarer batteriet i original emballage, indtil det skal bruges. Undgå at opbevare dit gulvvarme batteri ved meget høj eller lav temperatur, da det kan påvirke batteriets levetid. Undgå desuden at udsætte batteriet for direkte sollys.


Hvordan kommer jeg af med mit brugte gulvvarme batteri?

Batterier.dk anbefaler, at man altid afleverer brugte batterier ved den kommunale genbrugsstation, for at de kan genanvendes.


Kan jeg oplade mit gulvvarme batteri?

Nej, vores gulvvarme batterier er engangsbatterier og kan ikke oplades, men bør sendes til genanvendelse straks efter de er opbrugt.


Hvor lang tid holder gulvvarme batterier?

Det er ikke muligt at udregne en nøjagtig levetid for gulvvarme batterier, da det afhænger af forskellige faktorer. Batteriets levetid bliver bl.a. påvirket af opbevaring og brugsmønster.

 

Fri fragt på batterier

Som kunde hos Batterier.dk får du fri fragt på levering af batterier ved køb for mere end 50 kr. Ved bestilling inden kl. 15.00 på hverdage (fredag kl. 13.00), modtager du din ordre dagen efter (hverdage), ved bestilling af lagervarer.

Du kan læse mere om vores leverings og fragtbetingelser her.