Fri fragt over 200 kr

0 varer - 0,00 kr

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Foto batterier

Filter valgt:

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

 

Batterier.dk tilbyder foto batterier med lang batteritid fra Panasonic og Varta. Foto batterier sælges i pakker af 1 stk. og kan bruges som batteri til kamera, alarm, centrallås eller fjernbetjening. Mulighederne er mange, og foto batterier er små funktionelle batterier, med mange fleksible anvendelsesområder.

 

Løb aldrig tør for batteri til dit kamera

 

Når du skal ud og rejse, eller bare vil være sikker på ikke at løbe tør for batteri på dit kamera, så er det en rigtig god idé at medbringe et ekstra foto batteri. Med batterier, der samtidig er blandt de stærkeste på markedet, hvad angår driftstemperatur og med levetid på op til 10 år, er du sikker på, at dit foto batteri er klar, når du har brug for det.

 

Vores foto batterier bevarer funktionsdygtigheden under selv de mest ekstreme forhold. Derfor passer de perfekt til at tage med på aktiv ferie, hvor man gerne vil være sikker på at være klar, når muligheden for det perfekte billede opstår. I sådan en situation er der ikke noget værre end at være løbet tør for batteri, og ikke have et ekstra foto batteri med. Eller at det man har med ikke virker under de aktuelle forhold.

 

Foto batterier fra batterier.dk

 

Når du vælger et batteri til dit kamera fra Batterier.dk, får du batterier med lang levetid. Helt op til 10 års levetid for nogle batterityper. Vi har Alkaline foto batterier, der virkelig er stærke batterier til dit kamera. Derudover har vi lithium batterier, der er endnu kraftigere batterier, med mange timers batteritid. Lithium batterier til kameraer fra Panasonic er velegnede til brug under mere vanskelige og krævende omstændigheder. De har nemlig en driftstemperatur fra -40oC til +70oC, hvilket betyder, at du altid kan regne med at have et batteri til dit kamera, der præsterer optimalt uanset hvilke temperaturmæssige forhold, du udsætter det for.

Batterierne er engangsbatterier med en spænding på 3-15 volt. Under de enkelte batterier ser du produktspecifikationer, hvilket også giver dig en idé om, hvilke enheder det enkelte batteri passer til. Søger du et batteri til dit digitalkamera, så se vores store udvalg af batterier i denne kategori.

 

FAQ om foto batterier

 

Hvordan kommer jeg af med mit brugte batteri?

 

Du bør altid skaffe dig af med dine brugte batterier via den kommunale affaldsterminal. På den måde sikrer du, at batterierne håndteres med størst mulig hensyntagen til miljø.


Hvor lang tid holder et foto batteri?

 

Batteriernes levetid varierer for de forskellige typer. Batterier.dk har foto batterier med op til 10 års levetid.


Hvordan opbevarer jeg mit foto batteri?

 

Batterier.dk anbefaler, at du opbevarer dit batteri i original emballage, indtil det skal tages i brug.


Kan foto batterier oplades?

 

Batterier.dk sælger foto batterier som engangsbatterier, og disse kan ikke oplades.


Jeg kan ikke finde et fotobatteri, der passer til mit kamera?

 

Hvis du ikke fandt det batteri, du søgte, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@batterier.dk, så prøver vi så vidt som muligt at finde frem til en løsning. Leder du efter et batteri til et digitalkamera, så se evt. vores kategori med digitalkamera batterier.