Fri fragt over 50 kr

0 varer - 0,00 kr

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Alkaline batterier

Filter valgt:

Alkaline batterier

Alkaline batterier er også kendt som engangs-batterier. Modsat genopladelige batterier bruges de kun en gang, inden de smides ud.

 

Vi anbefaler Alkaline batteri til almindeligt dagligt brug. Batteriet har generelt en lang levetid, når det bruges kontinuerligt.

 

Batterier.dk forhandler de kraftigste Alkaline batterier på markedet. Batterierne fra Panasonic viser i særdeleshed deres styrke, når de anvendes i særligt strømkrævende apparater så som bl.a. digitalkamera og legetøj.

 

Vi fører Alkaline batterier i de meste almindelige størrelser: AAA, AA, C, D, 9 volt og N. Alle batterierne kommer i flere udgaver. Vi har også Lithium batterier til de mere krævende opgaver.

 

Man ved aldrig, hvornår man får brug for et ekstra batteri. Derfor anbefaler vi, at man altid har et lille lager liggende.

 

Vælg det rette batteri

Batterier.dk fører 3 forskellige typer af Alkaline batterier.

 

  • Vores Panasonic Alkaline Power batteri er et godt all round batteri til en lav pris.
  • Panasonic Pro Power Alkaline batteri er godt til digitale produkter. Det er det bedste valg, når pris og kvalitet skal spille sammen.
  • Panasonic Evolta Alkaline batteri er batteriet til de krævende applikationer og udstyr.  Her får du exceptionel ydeevne og ekstra lang levetid.

 

Så inden du bestiller, så overvej hvad batteriet skal bruges til.

 

Løb ikke tør for batterier

Giver man batterikrævende gaver til jul eller fødselsdag, kan det være en ide at vedlægge en pakke batterier. Især hvis gaven er til børn, er det ærgerligt, hvis gaven ikke kan tages i brug med det samme på grund af manglende batteri. Rigtig meget legetøj bruger i dag batteri. Oftest Alkaline eller genopladelige batterier.

 

Nogle steder kaldes Alkaline batterier også for primærbatterier eller husholdningsbatterier. Husholdningsbatterier er den mest brugte type af batterier. Det er den type batteri, der blive brugt i de fleste husholdningsapparater. Tidligere var brunstensbatteriet det mest almindelige.

 

FAQ om batterier


Hvordan opbevarer jeg mine Alkaline batterier?

 

Batterier.dk anbefaler, at du opbevarer dine batterier i original emballage og ved almindelig stuetemperatur, indtil de skal bruges.


Hvordan kommer jeg af med mine brugte Alkaline batterier?

 

Batterier.dk anbefaler, at du sender din brugte batterier til genbrug via den kommunale affaldsindsamling efter endt brug.


Kan jeg oplade mine Alkaline batterier?

 

NEJ. Batteriet kan ikke oplades, og det er forbundet med en væsentlig sikkerhedsrisiko, hvis det forsøges.


Lækker jeres Alkaline batterier?

 

Vores batterier lækker ikke, hvis de behandles normalt. Batterier skal ikke blive siddende i produkter, der ikke bruges. I så fald kan der være risiko for, at de lækker.


Hvor lang tid holder et Alkaline batteri?

 

Der kan ikke gives et præcist svar på, hvor længe et batteri holder. Det kommer an på brugen. Der er fx forskel på, om det bliver brugt i en lommelygte eller en fjernstyret bil. Temperaturen har også betydning for, hvor længe batteriet holder.


Fri fragt på Alkaline batterier

 

Vi har fri fragt på batterier, hvis du køber for mere end 50 kr. Som sagt anbefaler vi, at man altid har et lille lager af batterier liggende. Man ved aldrig, hvornår man får brug for et ekstra batteri. 

Du kan læse mere om vores leverings og fragtbetingelser her.

Bestiller du dine batterier en hverdag inden kl. 15.00 (fredag kl. 13.00), så har du dine varer dagen efter (næste hverdag).